Skip to main content

Sekretariat


Charlotte Poort
Centerleder

Charlotte er uddannet cand. Oecon fra Syddansk Universitet, suppleret med en master i Entreprenørskab på Roskilde Universitet (RUC).

Hun fungerer som brobygger mellem borgere, foreninger, kommune (og gerne virksomheder) med afsæt i frivillighed, som metode til deltagelse, medborgerskab og etablering af fællesskaber.

Hun har erfaring med brugerinddragelse, facilitering og samskabelse med frivillige - og fagprofessionelle medarbejdere, herunder strategisk vejledning og understøttelse af interessepolitiske udvalg, ledelser og repræsentantskaber i både lokale og nationale ngo’er, bliver brugt i det daglige ansvar som centerleder med ansvar for drift, udvikling og støtte til borgere, foreninger og FSLTs medlemsvalgte bestyrelse.

Inviter dig selv på en kop kaffe – og lad os finde på noget, der gavner dig og måske hjælper andre i Lyngby-Taarbæk.

Kontakt Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 20 70 80 33.

Anna Ikilikian
Projektleder

Anna Ikilikian er kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier og performance-design og er uddannet projektleder. Anna har erfaringer med at arbejde som konsulent i flere kommuner inden for social- sundheds- og ældreområdet. Desuden har Anna baggrund inden for musik, medier & kultur og akupunktur. I Frivilligcentret arbejder Anna med udvikling, koordinering og formidling af selvhjælpsgrupper, fællesskaber og arrangementer for unge, voksne og pårørende. Kontakt Anna på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 29 24 40 33 

Jacob Rosdahl
Idrætskoordinator og foreningskonsulent

Kontakt Jacob på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
eller tlf. 23 96 47 00