Mandetræf i Frivilligcentret

I samarbejde med Kvisten, tilbyder Frivilligcentret en gruppe for mænd, med senfølger af seksuelle overgreb fra barndommen.

Formålet med gruppen Mandetræf, er at skabe et rum, hvor mænd kan mødes med ligesindede og udveksle erfaringer omkring det, at tackle konsekvenserne af seksuelle overgreb.

Det kan være mænd, der ikke tidligere har fået hjælp eller mænd, der har afsluttet et individuelt terapiforløb eller gruppeforløb, og ønsker at bevare kontakten med andre mænd, der har en overgrebshistorie med i rygsækken.

Tryghed og tillid er fællesnævner for Mandetræf, der ledes af psykoterapeut MPF og frivillig i Kvisten Henrik Ølgaard og en anden frivillig, der selv har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Om Kvisten:
Kvisten er et landsdækkende tilbud, og er pt. aktiv i 44 kommuner landet over, og tilbyder individuel terapi, gruppeterapi, telefonrådgivning og mandetræf. Terapi og rådgivning varetages af frivillige, der alle har en godkendt psykoterapeutisk uddannelse eller uddannet psykolog. Kvisten tilbyder desuden faglig sparring, oplæg, temadage mv. for professionelle, der møder målgruppen i deres arbejde. Læs mere her.

Om Henrik Ølgaard:
Uddannet psykoterapeut MPF, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, frivillig hos Kvisten.


Praktisk information

Gruppen er en åben gruppe, der mødes hver anden onsdag. 

Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 

Sommerferie 2022- afholdes i juli måned.

 

Kontakt: Henrik Ølgaard tlf. 20 36 04 56


 Opdateret juni 2022