“En verden af ord”- Skriveværksted og selvudvikling.

 

“En verden af ord”- Skriveværksted og selvudvikling.

” At skrive er at læse i sig selv” (citat af Max Frisch)

Kan du lide at skrive? Har lyst til at udvikle din kreativitet, lade dig rive med af din fantasi og associationer, udtrykke dig i dine egne ord og tanker, så er skriveværkstedet ”En verden af ord” lige noget for dig.

 

Skriveværkstedet vil være et frit og rummeligt fællesskab hvor vi har skrivning som fælles interesse. Gruppen kan bruges både til selvudvikling og som ventil.

Skriveværkstedet vil indeholde forskellige skriveøvelser og små opgaver indenfor forskellige stilarter. Hvis man har lyst til at dele noget af det skrevne med gruppen, må man meget gerne det, men det er ikke et krav. Vi kommer også til at tale lidt om det at skrive vs. Sundhed, hvad litteratur kan gøre for os mm.

Nogle øvelser vil foregå i det fri, resten i Frivilligcentret, Rustenborgvej 2a Lyngby.

Det er ikke et krav at du har skrevet før, at du er god til det eller at du kan stave perfekt. Det vigtigste er, at du har lysten til at sætte ord på papiret.

Der bliver serveret kaffe/the/vand, men du bedes selv medbringe notesbog, skriveredskaber, saks, limstift, tusser og papir.

Det kommer til at foregå hver 2. torsdag i ulige uger, fra kl. 18.30-20.30 i Frivilligcentret. Første gang d. 27.10.2022

Der er plads til 8 personer på holdet og det er gratis.

Gruppen ledes af Line Rosenberg Schmidt, der er forfatter til bogen ”Hvor flygter man hen, når man vil væk fra sig selv”. Line har selv gået på en masse skrivekurser og har altid haft en stor passion for at skrive og læse.

line

 

For mere info ring til Mette på tlf.: 29244033

Tilmelding: mette@ltk-frivilligcenter.dk