Få nye frivillige som bliver i foreningen

hænder nydato 

Kursus i rekruttering af frivillige: Få nye frivillige, som bliver i foreningen. (d. 17-12-2020)

Uden aktive og engagerede frivillige – intet foreningsliv! Netop derfor er rekruttering en af de vigtigste kerneopgaver i foreninger og frivillige organisationer. Alligevel er det de færreste, som får lagt en god plan eller strategi for deres rekrutteringsarbejde og rekrutteringsindsatsen kan ende med at blive en ørkenvandring.

På dette halvdagsgrundkursus får I viden, fif og værktøjer til arbejdet med at mobilisere og skaffe nye motiverede frivillige, lægge en god plan for rekrutteringsindsatsen og gøre modtagelsen af de nye frivillige til en succes – både for dem og for jer. Få også indblik i, hvordan I tilgodeser frivilliges forskellige motivationsbehov, og hvordan I kan arbejde med at fastholde deres engagement.

Kurset henvender sig til frivillige og ansatte i frivillige sociale organisationer, frivilligcentre, foreninger og initiativer, som udfører frivilligt socialt arbejde. Deltagerne kan være ledere, konsulenter eller koordinatorer for frivillige, som har brug for ideer, inspiration og redskaber til at systematisere og udvikle deres arbejde med rekruttering og fastholdelse.

Emnerne på dette kursus kan fx være:

  •  Rekrutteringsprocessen og den gode handlingsplan
  • Den gode modtagelse
  • Det gode match mellem frivillige og opgaverne'
  • Motivation og alt det der styrker engagementet
  • Værktøjer til rekruttering og fastholdelse af frivillige

Ny dato for kursus: Torsdag, den 17. december 2020, kl. 10-13 

Sted: Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby-Taarbæk Rustenborgvej 2A. DK-2800 Kgs. Lyngby

Underviser: Julie Bachmann Stockmarr

Tilmelding: via Nemtilmeld