Mindful yoga

Kom til gratis yoga med Frivilligcentretmeditate 1851165 1920

Mindful yoga er en god måde at finde ind til sig selv på, slippe stress, opleve nærvær og indre ro. Denne type yoga er for alle, og kræver ingen særlige forudsætninger. Vi arbejder med mindfulness-øvelser og blide stillinger, der er med til at styrke din fysiske og psykiske sundhed. Yoga er med til at øge kropsbevidstheden, koncentrationen, balancen samt styrker muskler, led og knogler.

Der vil altid blive taget hensyn til eventuelle skader eller begrænsninger, og du vil blive guidet ind i variationer af stillingerne, hvis der er behov for det.

Yogatimen undervises af Antonia og afholdes på Kulturstedet Lindegården. Der forefindes yogamåtter i lokalet, men du er velkommen til at medbringe din egen.

Vælg tøj du føler dig tilpas i og som du kan bevæge dig i.

Yogatimen foregår på engelsk, men Antonia kan godt uddybe og forklare på dansk.

  


 

Om Antonia NuñesAntonia1

Antonia er en passioneret og motiveret yogalærer fra Andesbjergene, Peru. Hun har praktiseret yoga igennem mange år og har taget sin yogalæreruddannelse hos Ananda Marga. Hun brænder for at videreformidle værktøjerne til at skabe større harmoni i krop og sind.

Antonia har desuden en akademiske baggrund indenfor sundhed og psykologi. Derudover har hun også boet og arbejdet i Sydamarika, Nordamerika og Europa, hvilket har givet hende stor indsigt i forskellige kulturer, samt givet en masse erfaringer.

 

Praktisk information:

Sted: Kulturstedet Lindegården*, Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby

Dato og tid: første gang er tirsdag d. 3. november 2020 og følgende 5 tirsdage kl. 17:30-18:30

Tilmelding via Anna Ikilikian: På mobil 29244033 eller e-mail anna@ltk-frivilligcenter.dk

Max antal deltagere: 10 personer

 

* Frivilligcentrets arrangementer afholdes efter myndighedernes Covid-19 anbefalinger.