Arrangementer og kurser for frivillige

KursusArrangementer
Frivilligcentret inviterer løbende til foredrag, netværksmøder og andre arrangementer for at gøre det frivillige arbejde mere synligt. Arrangementerne giver bl.a. mulighed for at netværke og dele viden og erfaringer på tværs af foreninger. Derudover arrangerer Frivilligcentret i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune m.fl. hver år Frivillig Fredag i den sidste uge af september.

Kurser
Hvert år arrangerer Frivilligcentret en række kurser for frivillige. Det kan fx være kurser i regnskabsføring, konflikthåndtering, fundraising, førstehjælp eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling.

Hvis du er interesseret i at deltage i vores arrangementer eller kurser, så tjek facebook og vores hjemmeside. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her – så modtager du alle vores nye tilbud i din indbakke.

Center for Frivilligt Socialt Arbejde
Center for Frivilligt Socialt Arbejde i Odense, udgiver forår og efterår et kursuskatalog. Som frivillig har du mulighed for at deltage i ét kursus hvert halve år. Kurserne er gratis og afholdes over hele landet.

Se kursustilbuddene fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde her.

Se øvrige kursustilbud for frivillige: