Frivillige til foreningsstøtte

Frivilligcenterlogo1lag logo fritlagt

Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby-Taarbæk søger frivillige til Foreningensstøtte-Teamet

 

Har du lyst at arbejde frivilligt 5 – 10 timer om ugen fra 1. september 2020? Så er der mulighed for at blive en del af Frivilligcenterets foreningsstøtte-team.

Foreningsstøtte-teamet har til opgave at yde støtte til borgere, frivillige og foreninger, tage imod telefoner, mails og personlige henvendelser i frivilligcenterets åbningstid. Samt yde praktisk støtte og i det hele taget hjælpe med til at skabe rammerne for et hyggeligt og velfungerende hus. pt. Består af Flemming, der er frivillig 6 t/u, samt Niels, der er foreningskonsulent/idrætskoordinator 37 t/u.

Du forventes at tage én fast ugentlig vagt – gerne flere hhv. mandag 10.00-13.00 og torsdag 10.00-13.00. (onsdag er besat)

Kvalifikationer
Gerne kendskab til forenings- og kontorarbejde. Måske har du baggrund i en lokal forening som medlem/bestyrelse/instruktør, samt kompetencer indenfor kontoradministration, kommunikation, socialrådgivning m.m. Det er ikke afgørende hvor du har dine kompetencer fra, det er din lyst til og evnen til at gøre en forskel, der er i centrum.

Gerne lokalt kendskab til Lyngby-Taarbæk.
Det vil være en fordel hvis du har kendskab til Microsoft Office og IT generelt.
Er god til at samarbejde, selvstændig, god til at spørge om hjælp – og åben for forstyrrelser!

Vi tilbyder dig
Introduktion og løbende sparring.
At blive en del af et medarbejder- og frivilligteam hvor der er højt til loftet, humor og arbejdsglæde.
Et meningsfuldt, lærerigt og givende arbejde hvor du er med til at gøre en forskel for de frivillige i Lyngby Taarbæk.

Lyder det som noget for dig
Så send os en ansøgning. Vi er interesseret i at høre om, hvorfor du kunne have lyst til at være en del af vores foreningsstøtte team og hvad du tror du kan bidrage med, samt lidt om din baggrund og dine interesser. Vi vil gerne høre fra dig hvis ovenstående har fanget din interesse.

Kontakt
Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby-Taabæk
Rustenborgvej 2A, 2800 Kgs. Lyngby
Mail: Info@ltk-frivilligcener.dk
Tel.: 20 70 80 33