Selvhjælpsgruppe for kvinder der har været udsat for psykisk vold

I selvhjælpsgruppen mødes du med andre, der er i lignende situation og her kan deltagerne fortroligt dele erfaringer, lytte og støtte hinanden. Undervejs vil vi gennemgå den rejse, man er igennem, når man er eller har været udsat for psykisk vold. Der er ikke tale om et terapiforløb.

Gruppen vil blive faciliteret af to frivillige gruppeledere, der begge har været igennem et grundkursus i Selvhjælp fra Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark.

Astrid har gennem hele sit arbejdsliv arbejdet med at støtte og udvikle mennesker. Hun vil desuden bruge sig egen erfaring med at overkomme psykisk vold i gruppen.

Bodil har en baggrund som underviser, mentor og psykoterapeut og har i professionel sammenhæng erfaring med voldsramte kvinder. Privat har hun ligeledes mødt og støttet voldsramte kvinder.

Frivilligcenter Rudersdal og Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby Taarbæk står bag gruppen.

Hvem kan deltage?

Gruppe er for max. 8 kvinder, der er eller har været udsat for psykisk vold. Du deltager anonymt og der er tavshedspligt i gruppen. Det er en betingelse, at du kan tale flydende dansk. Når du tilmelder dig, vil du blive inviteret til en kort telefonsamtale med en af gruppelederne, så I sammen kan vurdere, om gruppen er noget for dig.

Hvornår

Gruppen løber over 8 mødegange. Møderne er torsdag fra 17.00 til 19.00, med start 14. januar 2021 og slut den 11. marts. Mødestedet er tæt på offentlig transport og oplyses senere.

Information og tilmelding

Du kan tilmelde dig her via NemTilmeld eller pr mail til info@frivilligcentret.dk. Du vil herefter blive kontaktet af en af lederne for gruppen. Hvis du ikke kan kontaktes via telefon eller mail, kan du meddele os, hvordan du ellers kan kontaktes.

Address

  • Adresse kommer på et senesre tidspunkt

Contact

  • Bodil eller Astrid
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.